Importeer uw stamboom in MyHeritage en ontdek uw wereldwijde roots

Importeer uw stamboom in MyHeritage en ontdek uw wereldwijde roots

Wist u dat als u uw stamboom gaat opbouwen met een andere dienst, u deze als GEDCOM-bestand in MyHeritage kunt importeren en kunt profiteren van alle voordelen die wij bieden? Het is niet nodig om helemaal opnieuw te beginnen. Het importeren van uw stamboom is snel, eenvoudig en gratis.

Importeer gratis uw familie stamboom naar MyHeritage

Als u bij het gebruik van andere diensten tegen een muur aanloopt, vooral als u moeite heeft gehad om voorbij de immigranten generatie te komen en uw wortels in andere landen te onderzoeken, biedt MyHeritage enkele unieke functies die u kunnen helpen uw onderzoek naar een hoger niveau te tillen.

Hoe importeert u uw stamboom naar MyHeritage

Het importeren van uw stamboom in MyHeritage is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw stamboom downloaden of opslaan als een GEDCOM-bestand van uw huidige service, en dat bestand vervolgens uploaden naar MyHeritage. Dit is hoe het werkt:

Stap 1: Exporteer uw stamboom als een GEDCOM-bestand

GEDCOM is het internationaal gestandaardiseerde bestandstype voor het opslaan van stamboom informatie. Alle software voor het bouwen van stambomen, of deze nu online is of op uw computer is geïnstalleerd, zou uw stamboom moeten kunnen exporteren met behulp van dit bestandsformaat. Hoe u dit precies moet doen, verschilt van dienst tot dienst. Op Ancestry vind u deze optie bijvoorbeeld onder ‘Boominstellingen’. U klikt op “Boomboom exporteren”. en klik vervolgens op “Download uw GEDCOM-bestand” zodra het bestand gereed is.

U kunt hier stapsgewijze instructies vinden voor het exporteren van uw stamboom vanuit Ancestry hier, from Family Tree Maker® hier, en van Findmypast hier.

De stamboom wordt op uw computer opgeslagen als een bestand met de bestandsextensie “.ged”.

Stap 2: Importeer uw stamboom

Zodra u het GEDCOM-bestand op uw computer hebt opgeslagen:

  • Als u nog geen MyHeritage account heeft: Visit myheritage.com/import-family-treeen klik op de knop ‘Uw stamboom importeren’. Vul een aantal gegevens in om u gratis bij MyHeritage te registreren en klik op ‘Aan de slag’.
  • Als u al een MyHeritage account heeft: Log in, ga met de muis over het tabblad “Stamboom” in de navigatiebalk en selecteer “GEDCOM importeren” in het menu.
Importing a family tree as a GEDCOM file to MyHeritage

Importeren van een stamboom als GEDCOM-bestand naar MyHeritage

Klik op “Uploaden” en selecteer het .ged-bestand op uw computer, of sleep het naar de pagina.

Het laden van het bestand kan even duren, vooral als uw stamboom groot is. U ontvangt een e-mail wanneer deze klaar is.

The screen indicating that the tree was successfully imported

Het scherm dat aangeeft dat de boom succesvol is geïmporteerd

Klik op “Bekijk stamboom” om aan de slag te gaan met het beoordelen van uw matches!

Wat mensen zeggen

Tina Pederson uit Oregon, VS, importeerde haar stamboom naar MyHeritage en ontving onmiddellijk bijna 260 overeenkomsten. “Binnen de eerste vijf minuten bevestigde ik er vijftien”, vertelde ze ons. “Ik vond ook een krantenartikel over mijn overgrootvader waarvan ik niet wist dat het bestond, waarin zijn beroep en zijn omgang met de gemeenschap werden genoemd. Ik was ook al jaren op zoek naar foto’s van sommige voorouders, en toen ik mijn GEDCOM naar MyHeritage uploadde, kon ik tientallen foto’s vinden. Ik was super enthousiast.”

Mykel Crerie uit Californië zegt: “Ik heb door de jaren heen veel verschillende genealogische sites gebruikt. MyHeritage is zo uniek omdat leden niet alleen uit de Verenigde Staten komen, er zijn leden van over de hele wereld. Het was zo gemakkelijk om mijn stamboom te importeren, en het stelde me in staat om echt contact te maken met andere gebruikers, omdat ze niet alleen contact met mij opnamen over informatie uit mijn stamboom, maar ik kon informatie uit de stambomen van andere leden halen, wat verbijsterend was. Dingen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou weten, weet ik nu dankzij MyHeritage.’’

“Het was niet moeilijk om mijn GEDCOM naar MyHeritage te importeren”, zegt Anthony Hjelmstad uit Colorado. “Ik vind het leuk dat MyHeritage meer op Europa is gebaseerd en veel Europese informatie bevat die sommige andere Amerikaanse sites niet hebben. Er zijn ook veel goede hulpmiddelen.”

Suzy Davis uit Illinois vertelde ons dat ze ongelooflijke ontdekkingen deed over haar familieleden nadat ze haar stamboom in MyHeritage had geïmporteerd: “Het was voor mij vrij eenvoudig om mijn stamboom te importeren, en omdat MyHeritage veel meer landen omvat dan sommige andere diensten, kon ik Ik kon familieleden vinden waarvan ik niet wist dat ik ze had, uit heel Europa”, zegt Suzy. “Via andere diensten heb ik geen van deze mensen kunnen vinden.”

De voordelen van MyHeritage

Het importeren van uw stamboom in MyHeritage opent een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. Hier zijn enkele voordelen:

20 miljard historische gegevens van overal ter wereld.

Onze enorme opslagplaats van historische documenten bevat essentiële documenten uit Europa, de VS en andere regio’s – en veel daarvan zijn exclusief. Enkele hoogtepunten zijn onder meer:

  • Essentiële gegevens uit 48 landen
  • Exclusieve collecties uit Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Italië, Ierland en nog veel meer
  • 26.000 Amerikaanse stadsgidsen met 545 miljoen records
  • 2 miljard namen gehaald uit miljoenen Amerikaanse en Canadese kranten
  • Amerikaanse volkstelling, 1790–1950
  • Volkstelling in het VK en Ierland, 1841–1911

Met uw stamboom op MyHeritage kunt u informatie rechtstreeks uit gegevens halen en automatisch overeenkomsten met historische gegevens ontvangen. Dat brengt ons bij het volgende voordeel:

Automatische matches die u rechtstreeks nieuwe ontdekkingen opleveren

Onze Record Matching- en Smart Matching™-technologieën vinden historische gegevens en andere stambomen die bij uw stamboom passen en brengen nieuwe informatie rechtstreeks naar u toe. U kunt uw overeenkomsten bekijken, bevestigen en beslissen welke informatie u naar uw stamboom wilt extraheren. Matches kunnen u uren aan onderzoek besparen en u helpen informatie te vinden die u anders niet zou hebben gevonden.

De meest wereldwijd diverse database met stambomen en DNA-kits

MyHeritage heeft een meer internationale gebruikersbasis dan andere diensten, en dat betekent dat de kans veel groter is dat u overeenkomsten krijgt met stambomen en familieleden die in het buitenland wonen. MyHeritage is beschikbaar in 42 talen en onze Global Translation Technology™ maakt het mogelijk om uw eigen taal te gebruiken om historische documenten in andere talen te zoeken, lokaliseren en begrijpen. U kunt ook Record Matches ontvangen met records in andere talen, die in uw eigen taal worden vertaald of getranscribeerd. Deze unieke functie, exclusief voor MyHeritage, is cruciaal voor het overwinnen van taalbarrières bij het onderzoeken van voorouders die in andere landen woonden..

De Consistentie Checker om uw stamboom accuraat te houden

De Consistentie controle van MyHeritage scant uw stamboom op 36 soorten potentiële fouten en beveelt oplossingen aan, waarvan u sommige met één klik kunt toepassen. Het nauwkeurig, consistent en foutloos houden van uw stamboom is de sleutel tot het waarborgen van de kwaliteit van uw onderzoek, en het oplossen van tegenstrijdigheden die u nog niet eerder had opgemerkt, kan de weg vrijmaken voor nieuwe ontdekkingen. Het is uitgebreider dan vergelijkbare tools die door andere diensten worden aangeboden.

Krachtige AI-technologieën voor het verbeteren van historische foto’s

Sinds 2020 is MyHeritage de thuisbasis van ’s werelds beste technologieën voor het verbeteren, repareren, inkleuren en animeren van oude familiefoto’s. MyHeritage biedt ook PhotoDater™, dat schat wanneer een bepaalde foto is genomen; de Foto Tagger, een functie waarmee u meerdere foto’s van een bepaald individu tegelijk kunt taggen; en de multi-fotoscanner in de Reimagine-app (binnenkort ook beschikbaar in de MyHeritage-app) waarmee u binnen enkele minuten hele albums kunt scannen.

Vertrouwd door miljoenen wereldwijde gebruikers

Beveiliging en privacy zijn top prioriteiten bij MyHeritage. Wij zijn tot nu toe het enige consumenten-DNA-bedrijf dat zich, als onderdeel van ons privacybeleid, heeft verplicht om nooit gegevens aan derden te verkopen of in licentie te geven. U kunt erop vertrouwen dat uw stamboom gegevens bij ons veilig zijn.

Welke ontdekkingen gaat u doen op MyHeritage? Importeer uw stamboom en ontdek meer!