Passende decemberkado’s voor onderzoekers van familiegeschiedenis

Passende decemberkado’s voor onderzoekers van familiegeschiedenis

Kerstmis nadert met rasse schreden! Velen van ons vragen zich jaar na jaar af wat we kunnen doen om onze dierbaren gelukkig te maken. Gelukkig hebben we als onderzoekers van familiegeschiedenis geweldige mogelijkheden om familieleden en vrienden onvergetelijke cadeaus te geven. Hier bij MyHeritage hebben we een aantal suggesties.

Schenk het plezier van stamboomonderzoek, met een abonnement op MyHeritage.

De eenvoudigste en misschien wel meest voor de hand liggende: geef uw onderzoeksresultaat weg in verschillende varianten. MyHeritage biedt u verschillende mogelijkheden om uw stamboom in mooie diagrammen en waaiers weer te geven en direct af te drukken. Afhankelijk van aan wie u een cadeau wilt geven, zijn er verschillende mogelijkheden.

Een stamboomposter is een leuk cadeau voor een persoon, bijvoorbeeld een neef of tante, aan wie u uw onderzoeksresultaten op een mooie manier wilt presenteren.

Het zon-diagram is een formaat dat exclusief is voor MyHeritage. Deze kaart is geïnspireerd op een traditioneel cirkelvormig stamboomformaat dat eeuwenlang in heel Europa werd gebruikt. Omdat iedereen zijn plaats op deze voorstelling kan vinden, is het vooral aan te raden voor familiefeesten, aangezien deze vaak plaatsvinden in de kersttijd.

Breng het verleden tot leven met de fototools van MyHeritage

Al meer dan een jaar biedt MyHeritage de mogelijkheid om oude, bekraste of vergeelde familiefoto’s digitaal te bewerken en te laten schitteren in hun oude pracht.

Hier worden beelden verscherpt, in kleur bewerkt of eerdere krassen verwijderd. De resultaten zijn behoorlijk indrukwekkend, zoals sommige van onze voorbeelden laten zien.

De bewerkte afbeeldingen zijn eenvoudig te downloaden naar uw computer en uit te printen in een fotowinkel of op uw eigen printer. Met deze foto’s kunt u vervolgens mooie, ingelijste individuele kunstwerkjes maken, of u kunt een heel fotoalbum maken voor oma met gekleurde foto’s uit haar kindertijd. De verbeelding kent geen grenzen!

Lees hier meer over het bewerken van foto’s.

Geef het geschenk van je herkomst leren kennen… met een DNA kit van MyHeritage.

Een DNA kit is waarschijnlijk het meest persoonlijke cadeau dat u kunt geven. Hier wordt de individuele afkomst van de betreffende persoon uitgesplitst en kunt u in gedetailleerde oorsprongsrapporten achterhalen uit welke delen van de wereld zijn of haar voorouders komen. Met een beetje geluk wordt de ontvanger ook nog verrast met onbekende familieleden, omdat we de matching tools kunnen gebruiken om het DNA te vergelijken met alle kits uit de database en verwantschappen in kaart te brengen.

Lees hier het verhaal van Esther die biologische familie vond met behulp van een MyHeritage DNA test

We wensen alle MyHeritage-gebruikers een mooi kerstfeest!