WDYTYA Live 2013 Londen: MyHeritage samenvatting

WDYTYA Live 2013 Londen: MyHeritage samenvatting

Het MyHeritageteam is weer terug van drie drukke dagen op de Who Do You Think You Are Livebeurs in Olympia Hall te Londen, Engeland. Wij hebben genoten van het bezoek van de vele bezoekers op onze stand.

Het team bestond uit Chief Genealogist Daniel Horowitz, Head of Genealogy (UK) Laurence Harris, Chief Content Officer Russ Wilding, Netherlands Community Manager Denie Kasan, Scandinavian Community Manager Sara Silander, German Community Manager Karen Brandel Hägele and Marketing Manager Aaron Godfrey.

Het MyHeritageteam tijdens WDYTYA Live 2013 in Londen

Het MyHeritageteam tijdens WDYTYA Live 2013 in Londen


Bestaande en nieuwe vrienden deelden hun fascinerende familieverhalen met ons en namen ons mee in hun onderzoek. Zij kwamen werkelijk van heinde en verre.

Wij mochten vele nieuwe vrienden verwelkomen die zich ter plekke hebben geregistreerd en bestaande vrienden die langskwamen om gedag te zeggen. Onze vernieuwde stand en leuke goodies vielen in goede aarde en wij kregen vele positieve reacties.

Ons gespecialiseerd team van genealogen gaf workshops en presentaties om bezoekers te helpen hun onderzoek te verbeteren.

  • MyHeritage’s Chief Genealogist Daniel Horowitz gaf in zijn presentatie advies over het opzetten van stamboomonderzoek, “Eerste Stappen in Genealogisch Onderzoek,” op Zaterdag.
  • Op Zondag gaf Laurence Harris, MyHeritage’s Head of Genealogy (UK) tips over het vinden van Joodse familieleden, “Mijn Voorouders was Joods – Tips voor het onderzoeken van Joodse Voorouders.”

Om u een indruk te geven van het evenement, hebben wij hieronder een aantal foto’s geplaatst. Wellicht zien wij u volgend jaar ook op de beurs!

Wachtrij voor Olympia Hall WDYTYA2013

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Antoon Michiel Luciaan De Meester zv Alfons zv Alexander

    februari 27, 2013

    Kunnen wij ook een uitnodiging krijgen als er zo een bijeenkomst gepland wordt?
    Een vraag nog: kan het team zorgen voor een link naar de stamboom vanuit het profiel van een persoon. Dat zou heel wat zoekwerk vereenvoudigen.
    Hier recht voor mijn deur in Antwerpen is een Antwerp EXPO voor grote bijeenkomsten onder meer de jaarlijkse boekenbeurs.
    Beste groeten
    TDM

  • Denie

    februari 28, 2013

    De Who Do You Think You Are beurs wordt ieder jaar gehouden in Februari in Londen te Olympia Hall en georganiseerd door de makers van het gelijknamig programma. Iedereen is welkom, tickets kunnen gekocht worden aan de deur.

    Er is reeds een link naar de stamboom vanuit de profielpagina. Ik zal een screenshot naar u toesturen via een emailbericht.

    Bedankt voor het doorgeven van de Antwerp EXPO, wij zullen dit in gedachten houden. Indien er grote genealogische evenementen in België gehouden worden waarop u denkt dat het wellicht interessant voor MyHeritage is om bij aanwezig te zijn dan verneem ik het graag van u.

    Vriendelijk bedankt.
    Groet, Denie