Gratis Webinar 25 September – Tips voor het interviewen van Familieleden t.b.v. familiegeschiedenis

Reacties3

Op woensdag 25 September a.s. van 19:00 – 20:00 uur geven wij een gratis webinar met tips voor het interviewen van familieleden voor uw familiegeschiedenis.

Herinneringen, foto’s en documenten bieden onschatbare waarde voor familiegeschiedenis. Het interviewen van familieleden kan je veel leren over eerdere generaties en je meer laten ontdekken over de familiegeschiedenis.

Verhalen vertellen is een goede manier om een boodschap over te brengen en het interviewen van familieleden haalt bruikbare informatie naar voren. Om u te helpen met het verrijken van uw familiegeschiedenis organiseren wij een online seminar (webinar). U kunt zich nu gratis inschrijven hiervoor.

Wat is een webinar?
Het woord webinar is een combinatie van het woord web, wat staat voor het internet, en het woord seminar; een bijeenkomst met lezingen, presentaties of workshops over een bepaald onderwerp met deskundigen op dat gebied. Een webinar is dus een online seminar. Hierbij kijkt u via uw computer, laptop of mobiele applicatie naar een presentatie die op afstand wordt gegeven en kunt u via uw luidspreker of koptelefoon naar de spreker luisteren. Indien u over een microfoon beschikt dan kunt u aan het eind van de webinar vragen stellen.

Niveau
De webinar is bestemd voor iedereen.

Datum
25 September 2013 van 19:00 – 20:00 uur

Aanmelden
U kunt zich gratis aanmelden voor deze webinar via de volgende link: https://www4.gotomeeting.com/register/157142727.

De webinar kan bijgewoond worden via Windows en Mac gebruikers, én ook via mobiele applicaties. Zie onderstaande vereisten:

PC-based attendees
Required: Windows® 7, Vista, XP or 2003 Server

Mac®-based attendees
Required: Mac OS® X 10.6 or newer

Mobile attendees
Required: iPhone®, iPad®, Android™ phone or Android tablet

Heeft u vragen over de webinar laat dan een berichtje achter.

Tot dan!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd

 • hollestelle


  september 11, 2013

  goed idee! ik zall zorgen de 25ste paraat te zijn.

 • Auke


  september 25, 2013

  Zou ook leuk geweest zijn om de plaats aan te geven waar het gehouden is.

  • Denie


   september 30, 2013

   @Auke, een webinar wordt via internet gehouden. U krijgt bij de registratie van een webinar een link toegestuurd die u kunt volgen. Op uw beeldscherm kunt u dan alles volgen en via uw speakers kunt u alles horen.