Nieuw! Foto’s toevoegen, snel en makkelijk

Reacties17

Wij zijn blij om u te laten weten dat wij het makkelijker en tijdbesparender hebben gemaakt om foto’s en video’s toe te voegen aan uw familiesite op MyHeritage! Of u nou een paar of honderd foto’s wilt toevoegen, u kunt nu eenvoudig foto’s van uw computer slepen naar uw familiesite en meer kleur toevoegen aan uw stamboom.

U krijgt de volgende handelingen te zien:

Het uploaden van foto’s en video’s aan uw familiealbums
Op de familiesite kunt u via het hoofdmenu aan de bovenkant van de pagina foto’s en video’s toevoegen zoals u gewend bent. Ga naar tabblad Foto’s en kies “Foto’s en Video’s toevoegen”.

Fotos en videos toevoegen (klik voor vergroting)


Als u op de optie klikt verschijnt er een zwarte scherm over uw openstaande venster. U kunt nu uw familiefoto’s en video’s (maar ook documenten en geluidsfragmenten) naar het midden van het zwarte scherm toe slepen.

Sleep Fotos en videos nar het midden van het scherm (klik voor vergroting)

Als alternatief kunt u op de blauwe knop (Selecteer Bestanden) drukken om bestanden toe te voegen.

Klik op 'Klaar' om het proces te voltooien (klik voor een vergroting)

De uploadtechnologie is extreem snel. U kunt een groot aantal bestanden uploaden met grote snelheid uploaden zonder bijna te wachten.

U kunt ook foto’s importeren van populaire sociale netwerken zoals Facebook, Google+ / Picasa en Flickr. Om dit te doen kiest u de pictogrammen rechts onderaan de uploadpagina.

Een statusbalk zal verschijnen terwijl ieder bestand wordt geüpload. Alle uploads worden parallel uitgevoerd, dus het gaat supersnel! Klik op ‘Klaar’ als u klaar bent met het proces om de foto’s op te slaan en terug te keren naar de familiesite. Of klik op ‘Annuleren’ om het proces te stoppen.

Standaard worden de foto’s en bestanden toegevoegd aan een album genaamd ‘Family Photo’s’ dat iedere familiesite heeft. Maar u kunt ook een andere locatie kiezen om de foto’s op te slaan. Kies dan links bovenaan de pagina een nieuw album.

Uploaden van foto’s en video’s naar een stamboomprofiel
Wanneer u bezig bent met uw stamboom op MyHeritage en de nieuwe manier van bewerken gebruikt, dan kunt u gemakkelijk foto’s toevoegen aan ieder persoon in de stamboom. Om dit te doen, selecteert u een persoon en diens persoonskaart opent zich dan. Klik op het grote +teken om nieuwe bestanden toe te voegen.

Foto toevoegen aan stamboomprofiel (klik voor vergroting)

Het eerdergenoemde zwarte scherm verschijnt dan in beeld en u kunt nieuwe foto’s slepen of selecteren en toevoegen aan het stamboomprofiel.

Foto's toevoegen aan een profiel (klik voor vergroting)

Wanneer u een foto toevoegt aan de persoonskaart wordt deze direct automatisch gekoppeld aan die persoon. Dit hoeft u niet nog eens handmatig te doen. Als de persoon niet eerder een profielfoto had, dan wordt de eerste toegevoegde foto, automatisch de profielfoto voor deze persoon. Deze foto kunt u altijd wijzigen.

Foto’s en Video’s kunnen nu dus gemakkelijk en snel aan uw familiesite worden toegevoegd, zonder weg te navigeren van het scherm waar u aanvankelijk in zat. Foto’s en Video’s kunnen worden toegevoegd aan stamboomprofielen en automatische gekoppeld worden aan de betreffende persoon.

De nieuwe foto-toevoeg-functie is erg snel. Maak gebruik van deze functie om al uw historische foto’s toe te voegen. Met dergelijke tools voor het uploaden en beheren van foto’s, is MyHeritage de plek bij uitstek om uw familieherinneringen te bewaren en te delen.

Veel plezier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd

 • H.Schaap


  augustus 6, 2014

  Werkt super snel en goed ben hier heel blij mee

  • Denie


   augustus 6, 2014

   @H. Schaap – fijn, bedankt voor uw reactie!

 • A.F.Lunes


  augustus 18, 2014

  Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar het lijkt een zeer belangrijke content, zo niet de belangrijkste content voor myheritage! Vooral de mogelijkheid van het toevoegen van foto’s vanaf je computer aan de stamboommodule is heel functioneel. Toevoeging van video’s aan deze module mag uiteraard niet ontbreken. De vraag is natuurlijk tot welke omvang je videobestanden kan uploaden! De maximale omvang van +/- 50 mb is natuurlijk uit de tijd!!

 • M.O.H.Wienen


  augustus 18, 2014

  lijkt me handig. Ik ga het proberen

 • A.Osterhaus


  augustus 18, 2014

  Hoe vernieuw je een bestaande profielfoto Moet je dan eerst de persoon en tekst verwijderen.Graag een goede omschrijving.
  Hartelijk dank voor Uwreaktie

  • Denie


   augustus 18, 2014

   @A. Osterhaus – Nadat u de nieuwe profielfoto heeft toegevoegd, gaat u profielpagina van de betreffende persoon (klik op de persoon in de stamboom en kies bekijk volledig profiel). Ga met uw muis over de foto en kies het tweede icoontje (wijzig profielfoto).

 • Kortleven Walter


  augustus 18, 2014

  Beste,

  Kan ik ook foto’s slepen tussen mijn computer en het gebruikelijke forum of invulbestand ? PS; ik heb momenteel een smartfoon, ik ga via Google naar mijn Herytage, log in ,krijg mijn stamboom,te zien maar kan moeilijk of niet schuiven in de boom. Hoe komt dat?

  Vriendelijke Groeten,

  Walter Kortleven

  • Denie


   augustus 18, 2014

   @Walter – U kunt de foto’s toevoegen als er een zwart scherm verschijnt. Dit kan via tabblad Foto’s >> Foto’s toevoegen. Dit kan ook via het profiel (klik op een persoon in de stamboom vervolgens op het plusteken). Als u op uw smartphone de stamboom wilt bekijken, dan kunt u het beste de MyHeritage app installeren om optimaal te navigeren. Zie http://www.myheritage.ln/mobile

 • A.F.Lunes


  augustus 18, 2014

  Welke videoformaten kan je slepen en tot welke omvang???

  • Denie


   augustus 18, 2014

   @A.F. Lunes – De familiesite ondersteunt de volgende videoformaten: flv, mov, mpg, mpeg, avi, mpe, mp4, divx, qt, m1. De maximale bestandsgrootte is 50 Mb.

 • emile machelesen


  augustus 18, 2014

  Dit is heel interessant !!!

 • Kanty


  augustus 18, 2014

  Super goed nieuws

 • luc


  augustus 18, 2014

  Waarom kan ik mijn voor ouders niet zien !!!!!

 • Jack Van de Velde


  augustus 19, 2014

  Oef, uitstekende verbetering…want heb tot nu toe nogal wat geklungeld om foto’s proberen binnen te halen…alvast bedankt, want moet het nog uitproberen 🙂 !!

 • gretakuindersma


  augustus 20, 2014

  lijkt me leuk om zo mee te doen .ben im bezit van foto s maar nog ?????

 • Ruud Eimers


  augustus 20, 2014

  Helaas, bezit ik deze mogelijkheid toch niet?
  Hoe kan ik alsnog hieraan komen?

  • MyHeritage NL


   augustus 20, 2014

   @Ruud – deze tool is voor iedereen beschikbaar op de familiesite.