Who Do You Think You Are Live 2016: de highlights

Who Do You Think You Are Live 2016: de highlights

Ons MyHeritage team heeft geweldige dagen beleefd vorige week op ‘Who Do You Think You Are Live’ 2016 in Birmingham, U.K. Dit jaarlijkse evenement trok bezoekers uit het hele Verenigd Koninkrijk en zelfs ver daarbuiten. Zowel beginners als gevorderde onderzoekers waren aanwezig om te genieten en meer te leren over hun gezamenlijke passie: familiegeschiedenis.

De drukke stand van MyHeritage op Who Do You Think You Are Live 2016

De drukke stand van MyHeritage op Who Do You Think You Are Live 2016

We hadden veel leuke en nuttige ontmoetingen en gesprekken met bezoekers die hun familiegeschiedenis onderzoeken. We lieten hen zien hoe MyHeritage kan helpen om nieuwe ontdekkingen te doen en hun onderzoek verder te brengen.

Ons team bestond uit:
Daniel Horowitz – Chief Genealogist
Laurence Harris – Head of Genealogy (U.K.)
Russ Wilding – Chief Content Officer
Gershon Flaisher – Art Director
Karen Hägele – Country Manager, Brazilië
Willeke Binnendjk – Country Manager, Nederland
Michael Botham – Customer Service Representative

De MyHeritage tassen waren heel populair! Hun vrolijke oranje kleur was overal te zien op het evenement.

Onze genealogie expert Daniel Horowitz gaf een presentatie over ‘mobiele apps voor genealogie onderzoek, familiefoto’s en delen van data’ en ‘Hoe kun je effectieve zoekopdrachten doen met MyHeritage.’

We waren verheugd om Dick Eastman, bekende genealogie-blogger, bij onze stand als support te hebben. Hij heeft veel bezoekers geholpen met allerlei vragen op het gebied van genealogie.

Bedankt aan iedereen die onze stand en presentaties heeft bezocht.
We kijken uit naar Who Do You Think You Are Live 2017!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Marja van Nierop

    april 18, 2016

    Wat leuk dat het event zo’n succes was! Komt er in Nederland ook zo’n event??? 🙂

    • MyHeritageNL

      april 21, 2016

      Beste Marja,

      Op donderdag 2 juni as. vindt in Utrecht het Famillement plaats, het grootste evenement op het gebied van familiegeschiedenis in Nederland: . Wellicht interessant?

  • Miavijfvinkel

    april 19, 2016

    Hallo,
    Ben zelf een trouwe kijker van Who de you think you arends
    .Volg het op bbc en de Nederlandse versie,ben zelf ook nieuwsgierig naar mijn verleden.zou het graag willen uitzoeken maar,weet niet wat het gaat kosten.Misschien heeft U een tip

    Met vriendelijke groet w.e.vijfvinkel

    • MyHeritageNL

      april 22, 2016

      Beste mevrouw Vijfvinkel,

      Leuk om te horen dat u ook gegrepen bent door het genealogievirus! U kunt zich gratis aanmelden op . Als gratis gebruiker kunt u tot 250 personen in uw stamboom invoeren. We raden aan simpelweg ‘dichtbij’ te beginnen met wat u weet van: uzelf, ouders en grootouders. Via SmartMatches (automatische vergelijkingen van uw stamboom met die van andere Myheritage gebruikers) zullen wij u helpen uw stamboom uit te breiden. Om de volledige informatie van een SmartMatch te kunnen bekijken, en contact op te nemen met de MyHeritage gebruiker met wiens stamboom u een match heeft, is een abonnement nodig. Wellicht bevat dit blog met tips voor de eerste stappen handige tips voor u: . Mocht u vragen hebben, belt u ons gerust via gratis telnr 0800-2400013. Vriendelijke groet , MyHeritage

  • Rob de Groot

    april 25, 2016

    Beste Mia, je kunt gratis een programma als Family Tree Builder downloaden en dan oneindig veel voorouders invoeren. Dan heb je al je gegevens op je eigen computer, veel veiliger.

    Ik zou niet te veel op smartmatches afgaan maar in eerste instantie zoveel mogelijk informatie in je eigen familiekring verzamelen en vervolgens verder zoeken via bijvoorbeeld de website Wiewaswie.nl.
    Een smartmatch is alleen een overeenkomst in andermans stamboom en zegt dus niks over het waarheidsgehalte daarvan, alhoewel mijn ervaring is dat dit in 90% wel juist is. Gebruik ze alleen als tips en zoek vervolgens zelf uit of dit een goede tip is.