U kunt nu gratis contact opnemen met DNA-matches

Reacties0

Op veler verzoek kunnen alle gebruikers van de MyHeritage DNA nu kosteloos contact opnemen met hun DNA-matches. Voor mensen die hun DNA-gegevens naar MyHeritage hebben geüpload was het al gratis maar nu geldt dit ook voor gebruikers die een MyHeritage DNA-test hebben laten uitvoeren maar geen abonnement hebben afgesloten.

Omdat veel gebruikers erom hebben gevraagd, bieden we deze dienst nu kosteloos aan. We gaan ervan uit dat de hele MyHeritage-gemeenschap ervan zal profiteren als de DNA-matches tot meer contacten leiden. Meer contacten betekent meer familieherenigingen, meer ontdekkingen en meer samenwerking.

Klik in de lijst met DNA-matches op de knop “Contact” om een bericht naar een DNA-match te sturen. Indien de DNA-match niet de beheerder is van zijn of haar eigen DNA-test, dan kunt u ervoor kiezen om een bericht naar de DNA-match te sturen of een bericht naar de beheerder van de DNA-test te sturen.

Wanneer u iemand een bericht stuurt, ontvangt diegene een e-mail van MyHeritage met een uitnodiging om uw bericht in de MyHeritage-inbox te lezen. Uw e-mailadres wordt niet bekendgemaakt. Het staat de ontvanger van het bericht vrij om het te bekijken en erop te reageren. Houd er rekening mee dat sommige mensen e-mail negeren of opzettelijk niet willen reageren! Als u geen antwoord ontvangt, en u van mening bent dat uw bericht zeer interessant is voor de geadresseerde, dan kunt u het bericht op een later tijdstip nogmaals versturen of u kunt proberen om via websites als Facebook en LinkedIn met hen in contact te komen.

Contact met DNA-matches opnemen is nu gratis. Bedenk wel dat er nog steeds situaties zijn waarin een abonnement is vereist, bijvoorbeeld in het geval van Smart Matches.

Veel plezier,
Het MyHeritage-team

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd