Wees welkom op MyHeritage’s internationale Gebruikersdagen!

Wees welkom op MyHeritage’s internationale Gebruikersdagen!

We zijn verheugd om MyHeritage LIVE aan te kondigen – het eerste MyHeritage internationale gebruikersevenement ooit!

MyHeritage LIVE zal plaatsvinden in het weekend van 2–4 november 2018 in Oslo, Noorwegen en we zouden het geweldig vinden als u erbij bent.

Meld u hier aan.

Het is open voor iedereen, van waar ook ter wereld, die meer zou willen leren over MyHeritage – inclusief abonnees, DNA gebruikers, mensen met een gratis account, en voor hen die MyHeritage niet eerder hebben gebruikt maar graag meer zouden willen weten.

Het evenement bevat een keynote speech door Gilad Japheth, (oprichter en CEO van MyHeritage), internationale gastsprekers en lezingen van ervaren MyHeritage medewerkers. Er zullen drie categorieën zijn: genealogie, DNA, en hands-on workshops, voor alle ervaringsniveaus, plus zeer veel gelegenheid om vragen te stellen en andere MyHeritage gebruikers te ontmoeten.

Tickets zijn inclusief toegang tot de receptie op vrijdagavond, keynote speeches, en alle evenement sessies. Ook inbegrepen zijn lunch en koffie breaks op zaterdag en zondag en toegang tot het exclusieve MyHeritage LIVE feest op zaterdagavond. Plaatsen zijn beperkt dus reserveer snel uw plek voordat de Early Bird korting afloopt!

Voor een overzicht van hotels in de buurt, details hoe te reizen naar de evenementlocatie vanaf het vliegveld van Oslo en andere info, bekijk aub de FAQs op the MyHeritage LIVE website.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Oslo!

Het MyHeritage LIVE 2018 Evenement Team