MyHeritage LIVE: programma nu beschikbaar

Reacties1

Onze allereerste internationale gebruikersconferentie, die zal plaatsvinden in het Noorse Oslo, start over minder dan 3 maanden!

MyHeritage LIVE zal worden gehouden in het weekend van 2 tot en met 4 november 2018. Er zullen lezingen worden gegeven door wereldberoemde deskundigen op het gebied van genealogie en DNA, stafmedewerkers van MyHeritage zullen er presentaties geven en u kunt er tijdens praktijkworkshops stapsgewijs kennismaken met de functies en tools die MyHeritage te bieden heeft.

Schrijf u nu in voor MyHeritage LIVE

In de aanloop naar het evenement delen we alvast de agenda met u.

Programma

Het evenement is ingedeeld in drie trajecten (tracks) met gelijktijdige sessies: Genealogie, DNA en praktijkworkshops.

De track Genealogie omvat lezingen van wereldklasse door deskundigen in hun vakgebied en leden van de MyHeritage-top. Tot de onderwerpen behoren manieren om optimaal gebruik te maken van MyHeritage SuperSearch™, onze matchingtechnologieën, overzichten van onze belangrijkste historische collecties en insidertips van genealogische deskundigen.

In de tweede track draait alles om DNA. Hier wordt u bijgepraat over de recentste MyHeritage-tools en -technologieën op het gebied van DNA, hoe u gebruik kunt maken van DNA-matches, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van genetische genealogie en hartverwarmende succesverhalen door toepassing van DNA.

De praktijkworkshops zijn in handen van vooraanstaande productmanagers van MyHeritage. Die zullen u stapsgewijs vertrouwd maken met de MyHeritage-tools en -functies en u vertellen hoe u met MyHeritage de zoektocht naar uw familiegeschiedenis optimaal kunt beleven.

Bekijk het programma van MyHeritage LIVE

Ontmoet ons in Oslo

Deelname aan de conferentie staat open voor iedereen: abonnees, DNA-klanten, mensen met een gratis account en mensen die nog nooit MyHeritage hebben gebruikt maar graag meer willen weten. Iedereen, van waar ook ter wereld, is welkom.

We hebben een speciale korting bij het hotel bedongen. Meer informatie daarover vindt u op de conferentiewebsite. Bovendien bieden we een vroegboekkorting aan iedereen die zich nu voor de conferentie inschrijft.

De conferentie biedt een geweldige kans om meer te weten te komen over de toekomstplannen van MyHeritage en om medegebruikers van MyHeritage van over de hele wereld te ontmoeten.

Registreer nu voor MyHeritage LIVE en profiteer van de vroegboekkorting!

Tot ziens in Oslo!

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd

  • Gaby van Kerkvoorde-Tuinsma


    maart 19, 2019

    Ik zou graag twee tickets voor MyHeritage Live willen winnen omdat mijn man en ik samen de DNA kit hebben gekocht. Wij wachten nog op de uitslag. Maar zijn zeer benieuwd waar onze roots liggen in deze wereld. Stiekem hopen wij toch dat er iets uitkomt wat wij totaal niet verwacht hadden.