MyHeritage LIVE Gebruikersevenement: presentatie van de sprekers

MyHeritage LIVE Gebruikersevenement: presentatie van de sprekers

We zijn aan het aftellen tot de opening van MyHeritage LIVE 2018!

MyHeritage LIVE is onze allereerste gebruikersconferentie. Het event vindt van 2 tot en met 4 november 2018 in Oslo plaats. Er zullen lezingen worden gehouden en praktijkworkshops worden gegeven door internationaal gerenommeerde sprekers op het gebied van genealogie en DNA.

Schrijf u nu in voor MyHeritage LIVE

Maak kennis met de genealogen en DNA-experts van wereldklasse die u tijdens MyHeritage LIVE zult ontmoeten:Conference Speaker: Gilad Japhet

Gilad Japhet – Oprichter en CEO van MyHeritage

Gilad Japhet is de oprichter en CEO van MyHeritage. Hij is behalve een succesvolle Israëlische ondernemer al bijna zijn hele leven een fervent familiehistoricus. Als ervaren genealoog leidt Gilad MyHeritage met een unieke visie, passie en expertise. Zijn keynotes op MyHeritage LIVE mag u niet missen.

Conference Speaker: Roberta EstesRoberta Estes – Oprichter van DNAeXplained

Roberta Estes is al meer dan 25 jaar werkzaam als professioneel wetenschapper met een eigen bedrijf. Ook is ze al sinds 1978 een geobsedeerd genealoge. Als uitvloeisel van haar interesse en deskundigheid op het gebied van genetica ten behoeve van genealogie richtte ze in 2005 DNAeXplained op, een bedrijf dat individuele analyses van DNA-resultaten uitvoert en ondersteuning biedt bij stamboomonderzoek. Ze kijkt uit naar uw komst in Oslo: “Ik kan niet wachten om mijn oude vrienden weer te zien en om nieuwe vrienden te maken. Ik woon slechts een paar conferenties per jaar bij en ben zuinig met mijn spreekbeurten, dus ik kies de evenementen met zorg uit. Ik hoop u in Oslo te ontmoeten.”

Conference Speaker: Thomas MacEntee

Thomas MacEntee – Oprichter van Abundant Genealogy

Thomas MacEntee  is een genealogiedeskundige die onder meer actief is als blogger, pedagoog, auteur en bruggenbouwer voor social media en een online community. Hij begon zijn eigen genealogiebedrijf, High Definition Genealogy genaamd, en zette de online community GeneaBloggers op. Deze ontmoetingsplaats voor genealogiebloggers telt nu meer dan 3000 leden.

Conference Speaker: Lisa Louise CookeLisa Louise Cooke – Oprichter van Genealogy Gems

Lisa Louise Cooke is de oprichter van Genealogy Gems, een multimediabedrijf voor genealogie en familiegeschiedenis. Ze produceert en presenteert de populaire podcasts “Genealogy Gems” en “Family History: Genealogy Made Easy”. Haar onlineshows bieden nieuws op het gebied van genealogie, onderzoekstrategieën, interviews met deskundigen en inspiratie voor genealogen. Lisa Louise is de auteur van verschillende multimediapublicaties, waaronder “The Genealogist’s Google Toolbox”. Daarnaast is ze de liefhebbende echtgenote van Bill, de trotse moeder van drie dochters en ook nog eens oma. Ze kijkt ernaar uit om op MyHeritage LIVE te spreken: “Als je je genealogie wereldwijd wilt aanpakken, dan is de MyHeritage LIVE-conferentie echt iets voor jou!”

Conference Speaker: Prof. Yaniv Erlich

Prof. Yaniv Erlich – Chief Science Officer, MyHeritage

Professor Yaniv Erlich, MyHeritage’s Chief Science Officer, is een DNA-rockster. Hij leidt het MyHeritage Science Team. Yaniv behaalde een bachelorgraad in computationele neurowetenschappen aan de Universiteit van Tel Aviv en promoveerde tot doctor in de genomica aan het Cold Spring Harbor Laboratory. Hij was assistent-professor in de informatica aan de Columbia University. Tijdens zijn onderzoeken deed Yaniv baanbrekende ontdekkingen op het gebied van genetica en was hij wereldwijd van grote invloed op het gebied van DNA.
Conference Speaker: Geoff Rasmussen

Geoff Rasmussen – Presentator en oprichter van Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen is de vader van vier stamboomonderzoekers in de dop. Hij studeerde af in genealogie en familiegeschiedenis aan de Brigham Young University en was directeur en vicevoorzitter van de Utah Genealogical Association. Hij geeft dynamische lezingen over alle vormen van genealogische technologie en heeft als presentator van Legacy Family Tree Webinars geïnteresseerden in bijna 100 landen toegesproken. Geoff heeft daarnaast boeken, video’s, artikelen en websites geschreven en ontwikkelt bovendien het programma Legacy Family Tree. Geoff popelt om u op de conferentie te ontmoeten: “Ik kijk hiernaar uit! Iedereen is uitgenodigd!”

Conference Speaker: Diahan SouthardDiahan Southard – Your DNA Guide

Diahan Southard is afgestudeerd in de microbiologie en werkt voor de Sorenson Molecular Genealogy Foundation. Ze heeft de opkomst van de bedrijfstak die rond genetische genealogie is ontstaan volledig meegemaakt en zet haar kennis en ervaring nu in voor Your DNA Guide. Daar biedt Diahan gepersonaliseerde, interactieve ervaringen om individuen en families te helpen bij het interpreteren van hun genetische resultaten in de context van hun genealogische informatie. Haar lezingen zijn altijd leuk, vrolijk en vol energie. Ze heeft een passie voor genetische genealogie, een oprechte liefde voor mensen en een gave om technische zaken inzichtelijk te maken.
Conference Speaker: Dick Eastman

Dick Eastman – Oprichter van Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman is een van de bekendste namen in de genealogiewereld. Hij is al meer dan 30 jaar bij genealogie betrokken en heeft voor die tijd zijn sporen in de computerindustrie verdiend, met functies in hardware, software en het management. Hij was één van de eersten die over genealogie ging bloggen en maakt gebruik van technologie om de beleving van uw familiegeschiedenis te verbeteren.

Christina Sagersten – Zweedse genealoge en oprichter van Finding Family


Christina Sagersten is één van de toonaangevende genetische genealogen in Zweden. Ze staat hoog aangeschreven als spreker en pedagoog en beschouwt het als haar levenstaak om mensen te helpen bij de ontdekking van hun erfgoed, of ze nu 7 of 77 jaar oud zijn. Als de oprichter van Finding Family maakt Christina gebruik van traditionele genealogie in combinatie met de nieuwste DNA-technologie om mensen te helpen bij het vinden van hun biologische familie. Haar werkdag is pas goed als ze iemand heeft geholpen bij het vinden van een biologisch familielid.

Vidar Øverlie – Noorse genealoog en blogger

Vidar Øverlie is de voornaamste genealoog en blogger van Noorwegen. Hij verricht al meer dan 50 jaar genealogisch onderzoek en is een gewaardeerd lid van genealogische verenigingen in Noorwegen, de VS, Nieuw-Zeeland en Zweden. Hij is bekend door zijn genealogieblog Vidars slektsblogg en zijn lezingen over uiteenlopende genealogische onderwerpen voor verenigingen en scholen. Sinds het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd helpt hij mensen in Noorwegen, de VS en Nieuw-Zeeland bij het onderzoek naar hun familiegeschiedenis.

MELD U VANDAAG AAN OM UW PLEK TE RESERVEREN.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de MyHeritage LIVE Gebruikersconferentie bij te wonen, zullen we livestreams van de onderdelen genealogie en DNA verzorgen. We houden u op de hoogte.