MyHeritage DNA: het perfect geprijsde cadeau voor de feestdagen

Reacties

Perfect Holiday Gift

De stoomboot is alweer onderweg, de feestdagen staan voor de deur. Het is zeker niet eenvoudig om voor iedereen op uw lijst het perfecte cadeau te kopen en er kan veel tijd gaan zitten in het vinden van een cadeau dat perfect bij iemands leeftijd, persoonlijkheid of interesse past. Vind maar eens iets wat én zinvol én boeiend is, leuk en toch leerzaam. Een cadeau dat op het juiste moment komt en toch zijn waarde behoudt?

Kerst valt vroeg dit jaar! Bestel MyHeritage DNA tegen een feestelijke prijs!

Een MyHeritage DNA-kit zou best eens aan al uw vereisten kunnen voldoen en kan het perfecte cadeau zijn voor iedereen op uw lijst.

Een zinvol cadeau

Familie is één van de belangrijkste dingen in het leven. Daar is weinig tegen in te brengen. MyHeritage DNA helpt u familieleden te ontdekken die u nog nooit eerder hebt ontmoet. Dat doen we door uw DNA met dat van anderen te matchen. Onze enorme mondiale database stelt u in staat om wereldwijd meer DNA-matches te vinden dan met de meeste andere DNA-tests. Maak contact via gedeelde voorouders en bouw samen aan uw stamboom met behulp van geavanceerde technologische functies. Misschien komen ze volgend jaar tijdens de feestdagen wel langs!

Perfect Holiday Gift
Ontdek nieuwe verwanten door middel van DNA-matchingtechnologieën

Een cadeau voor iedereen

Iedereen wil graag meer over zichzelf ontdekken. Na het doen van een MyHeritage DNA-test, ontvangt u een etniciteitsschatting op basis van het DNA dat u van uw voorouders hebt overgeërfd. Het verkennen van de etniciteiten en culturen die in uw DNA zijn vertegenwoordigd, biedt u een geweldige kans om erachter te komen wat u uniek maakt. De etniciteitsschatting vertelt u de streken waar uw voorouders vandaan komen. Momenteel kunnen we daarbij 42 etniciteiten onderscheiden. Het bekijken en delen van de geanimeerde en boeiende presentatie van uw herkomst is leuk voor alle leeftijden.

Stel u eens voor dat u deze etniciteitsschatting ontvangt:

Een tijdloos geschenk

Cadeautrends komen en gaan maar MyHeritage DNA is een geschenk dat een leven lang zijn waarde behoudt. Na de onthulling van uw aanvankelijke etniciteitsschatting en de eerste matches met verwanten via onze DNA-matchingtechnologie is het niet afgelopen. De wereldwijde database van MyHeritage DNA blijft almaar groeien en u ontvangt steeds bericht als er nieuwe DNA-matches worden gevonden. Sterker nog, hoe meer familieleden zich bij MyHeritage DNA laten testen, hoe meer mogelijkheden u hebt om nog meer familieleden te vinden. Misschien vindt u het DNA van gemeenschappelijke voorouders wel met onze geavanceerde chromosomenbrowser! Bovendien is ons robuuste genealogieplatform naadloos geïntegreerd met uw DNA-resultaten. Door toegang tot onze groeiende database van 9,3 miljard historische records liggen er een leven lang spannende nieuwe familiehistorische ontdekkingen voor u in het verschiet.

Perfect holiday Gift
U ontvangt bericht over nieuwe DNA-matches, zelfs nadat u uw eerste resultaten hebt ontvangen.

Een betaalbaar cadeau

MyHeritage DNA wordt nu al aangeboden tegen een speciale feestdagenprijs. U hoeft niet op een andere actie te wachten. Deze lage prijs blijft niet lang gelden. Haal dus nu al uw cadeaus voor de feestdagen in huis en bestel meteen. Met MyHeritage DNA geeft u uw dierbaren een bijzonder cadeau dat ze voor altijd zullen koesteren. Koop uw kits vandaag nog, zodat u ze op tijd voor de feestdagen in huis hebt!

Bestel MyHeritage DNA tegen een feestelijke prijs! Mis het niet!

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd