Bezienswaardigheden die u niet wilt missen met MyHeritage LIVE 2019!

Bezienswaardigheden die u niet wilt missen met MyHeritage LIVE 2019!

We kijken ernaar uit om goede bekenden te ontmoeten, en nieuwe mensen te ontmoeten op onze tweede jaarlijkse gebruikersconferentie in Amsterdam, van 6 t/m 8 september.

Heeft u nog geen ticket? Boek deze dan snel! 

Er zijn drie verschillende tracks: genealogie, DNA, en praktische workshops. Onze volle programma omvat lezingen en workshops met zowel Nederlandse als internationale genealogie experts.

We weten dat genealogen nooit stoppen, maar tussen de inspirerende sessies in, hebben we enkele geweldige activities gepland voor onze bezoekers. 

Hieronder volgt een aantal van deze activiteiten die worden georganiseerd:

Boottochten door de Amsterdamse grachten

Amsterdam, bekend als ‘Venetië van het noorden’, is uiteraard bekend om de prachtige grachten door de binnenstad. Een boottocht over de Amsterdamse grachten is een geweldige ervaring om de schoonheid van Amsterdam vanaf het water te beleven.

Op vrijdag 6 september bieden we GRATIS boottochten aan, met opstappen en afmeren direct vanuit het Hilton Amsterdam, waar het evenement plaatsvindt. De tours worden aangeboden in de middag tussen 14.00-17.00 uur, tijdens de receptie met drankjes in de tuin.

Bekijk Amsterdam vanuit een ander perspectief, en geniet van een onvergetelijke boottocht door Amsterdam!

Hollandse klederdracht 

Op zaterdag 7 september kunt u het klassieke souvenir uit Holland verkrijgen: een foto in Hollandse klederdracht! Trek de echte Hollandse klederdracht aan, compleet met klompen en ‘say cheese’! U ontvangt een afdruk van de foto en een digitale versie per email.

Party time!

Zoals ook was te zien op eerdere MyHeritage evenementen, weten genealogen wel hoe je een feestje moet bouwen! We zullen ervoor zorgen dat ook dit niet zal ontbreken in Amsterdam.

Op zaterdagavond 7 september hebben we een speciale verrassing in petto. De avond zal beginnen met een optreden door Folk dansgroep Oriënt. Deze folk dansgroep zal een optreden geven met traditionele dans van hun voorouders, in Hollandse klederdracht. 

Daarna zal Beatlemania, een band uit de U.K. sinds 1980, op het podium staan. De bandleden zullen een optreden geven met zowel klassieke songs van de Beatles, en een hit van John Lennon.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op het evenement!

Met alle activiteiten en het programma, belooft MyHeritage LIVE een van de leukste genealogie-bijeenkomsten van het jaar te worden. Meld u vandaag aan via https://live2019.myheritage.com/.