#ColorBeatsCoronavirusBlues inzendingen en eerste winnaar

#ColorBeatsCoronavirusBlues inzendingen en eerste winnaar

Reacties

Vorige week hebben we aangekondigd dat we MyHeritage InColor ™ – onze populaire functie voor het automatisch inkleuren van foto’s – de komende maand gratis en onbeperkt beschikbaar stellen, zodat mensen thuis geïsoleerd op een leuke manier de tijd kunnen doorbrengen. Tot op heden zijn er 5,9 miljoen foto’s ingekleurd sinds MyHeritage InColor ™ werd uitgebracht.

We daagden gebruikers uit om hun ingekleurde foto’s op social media te plaatsen met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues om mee te doen aan de verloting om kans te maken op een gratis MyHeritage Compleet abonnement. Gebruikers over de hele wereld hebben de uitdaging enthousiast omarmd. Ze hebben duizenden geweldige foto’s gedeeld die hun voorouders – of hun jongere zelf – in kleur weergeven. Zie hieronder enkele ongelooflijke voorbeelden van tot leven gebrachte zwart-witfoto’s:

View this post on Instagram

#ColorBeatsCoronavirusBlues

A post shared by Diane Binetti (@dianebinetti) on

View this post on Instagram

#ColorBeatsCoronavirusBlues @MyHeritage

A post shared by Kurt Pajbjerg (@kpajbjerg) on

Zie de honderden inzendingen op Twitter en Instagram.

En nu is het tijd om de winnaar van deze week aan te kondigen: Diana Aitchison uit Spain! Van harte gefeliciteerd, Diana!

We willen jullie allemaal bedanken voor alle prachtige foto’s die jullie tot nu toe hebben gedeeld en vragen u om meer te delen met de hashtag #ColorBeatsCoronavirusBlues. We kunnen geen genoeg krijgen van uw inzendingen. En wie weet, misschien bent u de gelukkige winnaar van volgende week.

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd