Gratis toegang tot huwelijksgegevens op Valentijnsdag

Gratis toegang tot huwelijksgegevens op Valentijnsdag

Reacties

Hoewel iedereen dit jaar Valentijnsdag misschien op iets andere wijze viert dan eerst, zullen sommige dingen hetzelfde blijven: de consumptie van grote hoeveelheden chocolade en het vieren van liefde in uw familie. En wat is een betere manier om de grootste liefdesverhalen van uw familie te vieren dan te onderzoeken hoe dit alles begon? We zijn verheugd aan te kondigen dat we van 10 tot 16 februari 2021 gratis toegang bieden tot alle huwelijksgegevens op MyHeritage!

Doorzoek huwelijksgegevens en kijk wat u kunt ontdekken!

Huwelijksgegevens zijn buitengewoon waardevol vanwege de rijkdom aan genealogische inhoud die ze bevatten. Ze kunnen u helpen een completer beeld te schetsen van de verhalen van uw familie. U kunt te weten komen hoe oud de bruid en bruidegom ten tijde van het huwelijk waren, waar de bruid en bruidegom woonden, wanneer en/of waar ze werden geboren, de namen van hun ouders, waar hun ouders werden geboren, wat hun beroepen waren, en meer.

MyHeritage biedt 158 ​​collecties met in totaal 462.808.849 gegevens. Tijdens deze tijdelijke aanbieding heeft u gratis toegang tot deze gegevens, zelfs als u geen betalende abonnee bent. Toegang tot deze collecties is volledig gratis, maar gratis registratie bij MyHeritage is benodigd voor niet-MyHeritage-gebruikers.

We zijn benieuwd naar uw nieuwe ontdekkingen in uw familiegeschiedenis!

Het MyHeritage team

Plaats een reactie

Het e-mailadres blijft privé en wordt niet gepubliceerd