De winnaars van de Deep Nostalgia™ Challenge zijn bekend!

De winnaars van de Deep Nostalgia™ Challenge zijn bekend!

Onze #DeepNostalgiaChallenge begon op 11 maart en de inzendingen stroomden binnen: prachtige foto’s, adembenemende animaties en fascinerende verhalen. Voordat we onze vijf gelukkige winnaars bekendmaken, wilden we jullie enkele van onze favoriete inzendingen laten zien.

Deze inzending komt van Marie:

Sharing this animated photo for the MyHeritage #DeepNostalgiaChallenge using their photo technology.This is my Grannie,…

Posted by Marie Curran on Tuesday, March 23, 2021

‘Dit is mijn oma, Mary Agnes Hunt’, schrijft Marie. “Een naaister geboren in Dublin in 1891, een van de 9 kinderen, verloor haar enige zus aan de Spaanse griep in 1918. Ik denk dat ze waarschijnlijk de kleding heeft gemaakt die ze op de foto draagt ​​en ik weet dat ze de matrozenpakken van haar zoons heeft gemaakt in de gekleurde foto. De baby op de gekleurde foto is nu 98!”

“Als iemand die verslaafd is aan genealogie”, vervolgt Marie, “vind ik het heerlijk om oude familiefoto’s getransformeerd te zien. Oma’s generatie glimlachte zelden op foto’s vanwege de lange belichtingstijd, maar het is geweldig dat we ze nu wel kunnen zien glimlachen. ”

We zijn dol op de inzendingen hieronder van Aniqua Bishop:

Here we go, lets do this againI've been looking into and tracing all of my family history for years and this is a great…

Posted by Aniqua Bishop on Saturday, March 13, 2021

“Ik heb al jaren mijn hele familiegeschiedenis onderzocht en dit is voor mij een geweldige manier om hun gezichten weer te zien”, schrijft Aniqua. Op de foto’s staat haar grootmoeder Rose, “die hielp om mij op te voeden en nog steeds over me waakt”; haar betovergrootvader, “wiens vrouw Indisch was, en zoals ik hoorde, zag hij er altijd mooi uit met zijn hoed”; haar oom Alex, “wie een groot hart had”; en haar tante Dorothy, die stierf voordat ze werd geboren.

De volgende inzendingen komen van Diane Henriks van Know Who Wears the Genes in Your Family: Family History and Genealogy. Dit is haar mooie grootmoeder van moederskant:

My Mother's Mother on MyHeritage Deep Nostalgia

My Mother's Mother on MyHeritage #DeepNostalgia, 1965…I only met her a few times in my life, so couldn't really remember her; this helped :)#MyHeritage #deepnostalgiachallenge

Posted by Know Who Wears the Genes in Your Family: Family History and Genealogy on Monday, March 8, 2021

“Ik heb haar maar een paar keer in mijn leven ontmoet, dus ik kon me haar niet echt herinneren”, schrijft Diane. “Dit hielp.”

Diane animeerde ook deze foto van haar overgrootmoeder:

My great grandmother who immigrated from Mexico in 1916 on MyHeritage #deepnostalgia I vaguely remember my great grandmother from when I was quite young, and this brought back memories of her. :)#deepnostalgiachallenge

Posted by Know Who Wears the Genes in Your Family: Family History and Genealogy on Tuesday, March 16, 2021

Diane schrijft dat haar overgrootmoeder in 1916 uit Mexico emigreerde. “Ik herinner me vaag mijn overgrootmoeder van toen ik nog heel jong was, en dit bracht herinneringen aan haar terug”, schrijft ze.

Deze is van Kira D. Fultz, en toont haar achternicht Fay Naomi Webb:

Meet my 2nd Cousin Twice Removed, Fay Naomi Webb! Fay was born to Santa Monica's police chief, Clarence Webb, in 1907. And her family's notoriety didn't end there. She signed a contract with MGM as an actress on the silver screen and went on to model for many campaign ads. Fay caught the eye of famed singer and saxophonist, Rudy Vallée, and the two were hitched almost at once! She abandoned her career and moved into his NY penthouse overlooking Central Park (a building now well known for its role in "Ghostbusters"). But their marriage was wrought with strife and always plastered in the headlines. Divorce quickly followed, and Fay's health soon fell apart as well; partly due to grieving for the loss of her mother in April 1936. Fay underwent emergency surgery that November, but due to complications, lapsed into a coma and died just 2 days later, at the very young age of 29. Despite their marital woes, Rudy was at her family's side throughout the tragic affair.But the theatrics within the Webb family didn't end there. During Fay's funeral, her father was struck with another severe blow. His sister collapsed in front of the coffin and could not be revived! Clarence lost a wife, daughter, and sibling all within the same year.He did go on to remarry and have another daughter. He also named her Fay Naomi Webb in her honor!This is Fay in her heyday, brought to life by the new Deep Nostalgia tool at MyHeritage . The silver screen really did suit her. #DeepNostalgiaChallenge.

Posted by Kira D. Foltz on Friday, March 12, 2021

“Fay werd in 1907 geboren bij de politiechef van Santa Monica, Clarence Webb,” schrijft Kira. “Ze tekende een contract met MGM als actrice op het witte doek en ging als model aan de slag ​​voor veel advertenties.

“Dit is Fay in haar hoogtijdagen, tot leven gebracht door de nieuwe Deep Nostalgia-tool van MyHeritage. Het zilveren scherm paste echt bij haar. ”

Deze werd gedeeld door de genealogie-pagina van Steinman Family op Facebook. Het bevat de grootvader van de paginabeheerder, Sam Steinman, terwijl hij in 1945 met militair verlof was:

My grandfather, Sam Steinman on MyHeritage Deep Nostalgia

My grandfather, Sam Steinman on MyHeritage #DeepNostalgia, 1945, while on military leave. I had never met him, but this helped me feel like I did. 🙂 #DeepNostalgiachallenge

Posted by Steinman Family on Sunday, March 7, 2021

“Ik had hem nog nooit ontmoet, maar hierdoor kreeg ik het gevoel van wel”, schrijft de beheerder.

Deze inzendingen zijn van Bryon Stendahl en bevatten zijn jongere zelf en zijn grootouders:

I am currently OBSESSED with this AI tech being used on MyHeritage #deepnostalgia Check these out! I never would have…

Posted by Bryan Stendahl on Wednesday, March 3, 2021

“Ik ben momenteel GEOBSEDEERD met deze AI-technologie die wordt gebruikt op MyHeritage”, schrijft Bryan. “Ik had nooit gedacht dat ik mijn jonge zelf of vooral mijn prachtige grootouders tot leven zou zien komen in een tijd waarin het maken van filmbeelden niet het gereedschap was dat iedereen beschikbaar had.” De foto van hemzelf is gemaakt toen hij in de 4e klas zat, en de foto’s van zijn grootouders zijn van hun trouwdag. Prachtig!

Deze mooie inzending is van Victoria van Ancestry Hound, met haar moeder, Muriel Rheta MacGregor, geboren Moore:

Deze komt van genealoog Cheryl Leigh, en toont haar familielid Henrietta Bailey:

Cheryl schrijft dat ze onlangs twee oude familiefoto’s tegenkwam waarop twee leden van haar uitgebreide Pennsylvania-familie dezelfde jurk droegen, en een van hen was Henrietta, geboren in 1840. “Nu kunnen we onze voorouders op een nieuwe manier zien, ”Schrijft Cheryl. “Het is ongelofelijk.”

Chris Paradis postte deze 3 foto’s van zijn vader geanimeerd met Deep Nostalgia™:

Heidi Castrogiovanni-Settimo plaatste deze animatie van haar moeder op TikTok:

@heidisettimo

Thank you @MyHeritage for letting me see my Mom smile again ❤️ #DeepNostalgiaChallenge

♬ Moonlight Serenade – Glenn Miller

‘Mijn mooie moeder’, schrijft Heidi. “Ik heb haar sinds 1992 niet meer zien lachen. Het was adembenemend om dit te zien. Bedankt MyHeritage dat je niet alleen haar weer aan het lachen hebt gemaakt, maar ook mij … ”

Joseph Donald Triden postte deze video van zijn ouders:

@hsr.ccxxv

@myheritage I miss these people dearly. And I would love to win the #deepnostalgiachallenge so I can bring back even more people😭😭

♬ A Sky Full of Stars – Coldplay

‘Dit zijn de ouders van mijn moeder, die zijn overleden’, schrijft Joseph. “Ik heb ze nooit ontmoet, maar ze zullen voor altijd herinnerd worden … Ik mis deze mensen enorm.”

Deze komt van Sebasti Eng. Hij animeerde een foto van zijn grootmoeder en liet die aan zijn moeder zien, en dit was haar reactie:

@sebastieng

me dijo “me hiciste el día ❤️” #parati #myheritage #deepnostalgiachallenge #mamá #lentejas

♬ record before u listen – penny lane

Hij zegt dat zijn moeder hem vertelde dat het ‘haar dag goed maakte’. Het zien van haar emotionele reactie maakte ook onze dag goed.

TikTok-gebruiker yayandstuffs heeft deze prachtige compilatie gedeeld van de sterke vrouwen die haar hebben grootgebracht:

@yayandstuffs

Beautiful women raised me @myheritage #deepnostalgiachallenge#deepnostalgia#myheritage#womenempowerment

♬ La Vie En Rose – Emily Watts

Ze schrijft dat haar grootmoeder van moederskant stierf toen haar moeder nog maar 5 was, en haar oudtantes kwamen tussenbeide om haar en haar zus op te voeden. De oudtante die haar in huis nam, stierf toen deze gebruiker 9 jaar oud was, “maar ze was de BESTE.” De andere oudtante “was een enorme hulp en is twee jaar geleden overleden. “Ik weet dat haar zussen haar van harte welkom hebben geheten in de hemel”, schrijft de gebruiker.

Zoveel geweldige mensen en mooie verhalen. We kunnen geen genoeg krijgen van uw inzendingen!

Tromgeroffel aub

En nu het moment waar we allemaal op hebben gewacht! De vijf winnaars van het MyHeritage Compleet abonnement zijn…. Cheryl Leigh, Bryan Stendahl, Joseph Triden, Diane Henriks en Heidi Castrogiovanni-Settimo! Gefeliciteerd en bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan de #deepnostalgiachallenge!

Als u de sensationele functie Deep Nostalgia™ van MyHeritage nog niet heeft geprobeerd, is dit nu uw kans! Bezoek myheritage.nl/deep-nostalgia en breng ook uw familiefoto’s tot leven!