Mijn oudere familielid kan niet stoppen met juichen over het door mij verbeterde fotoalbum dat ik voor haar heb gemaakt

Mijn oudere familielid kan niet stoppen met juichen over het door mij verbeterde fotoalbum dat ik voor haar heb gemaakt

MyHeritage gebruiker Doris McQueen, 86, uit Oregon, doet al 20 jaar actief onderzoek naar haar genealogie. Toen MyHeritage In Color™ en de Photo Enhancer werden gelanceerd, was ze absoluut in de wolken met de resultaten. Maar in plaats van gewoon te genieten van de ingekleurde en verbeterde foto’s zoals ze waren, besloot ze een heel fotoalbum te maken voor de 91-jarige tante van haar man, die in Texas woont.

“Eerst heb ik oude foto’s van haar en haar familie gescand, ze vervolgens geüpload naar MyHeritage, ze ingekleurd en verbeterd,” zegt Doris. “Ik heb ze afgedrukt op gewoon printpapier, ze in plastic hoesjes gedaan en ze verzameld in een map. Ik denk dat we ongeveer 10 telefoontjes van haar hebben gehad waarin ze uitriep hoe prachtig ze zijn en hoe geweldig ze het vindt dat ik dit voor haar heb gedaan!”

Doris deelde enkele van deze opmerkelijke foto’s met ons. Hier is een foto van de tante van haar man (de gelukkige ontvanger van het album) als jong meisje:

De tante van Doris’ man, geboren in Portland, Oregon in 1929

De tante van Doris’ man, geboren in Portland, Oregon in 1929

Hieronder is de grootmoeder van Doris’ man, de matriarch van de familie, die in 1889 geboren is:

Dit vrolijke stel is de familie van de verre nichtjes van Doris’ man, Ida en Lilla Shelton (respectievelijk geboren in 1900 en 1901):

Hier is nog een prachtige foto van Ida en Lilla:

Op de foto hieronder, genomen in 1949, staat Doris’ man Bob met zijn grootouders, ouders en neven. “De Wisharts waren dol op feestjes en hielden ervan om de boel op stelten te zetten”, zegt Doris.

En de foto hieronder werd genomen op de dubbele bruiloft van Doris’ ooms en tantes: haar tante Lilian trouwde met Arne, en Lilians broer Fred trouwde met Viola tijdens dezelfde ceremonie. Doris is het kleinste bloemenmeisje.

Doris zegt dat ze als jonge volwassene geïnteresseerd raakte in familiegeschiedenis toen familieleden uit Zweden op bezoek kwamen en veel genealogische informatie meebrachten voor haar ouders. Maar ze begon pas actief aan haar genealogie te werken in het jaar 2000, toen haar schoondochter helaas aan borstkanker overleed. “Ik voelde een drang om vast te leggen wat ik wist voor haar kinderen,” schreef Doris ons. Ze werd lid van MyHeritage in september 2009.

“Ik heb nu vele archiefdozen met familieoverleveringen, waaruit ik informatie sprokkel die belangrijk is om te bewaren,” zegt ze. “Familiefoto’s vormen een groot deel van die verzameling. Inmiddels is het voor mij een obsessie om zo lang mogelijk door te gaan, en om iemand in de familie te vinden die na mijn dood door kan en wil gaan.”

We zijn gewoon dol op deze foto’s, en Doris’ verhaal is een prachtige herinnering dat familiefoto’s die met de MyHeritage fotofuncties zijn verbeterd, eenmalige cadeaus kunnen zijn! U kunt uw foto’s gewoon afdrukken zoals Doris heeft gedaan en ze in een album of map plaatsen; u kunt ze professioneel laten afdrukken en inlijsten voor uw dierbaren om aan de muur te hangen; of u kunt een fotoboek ontwerpen om af te drukken met uw favoriete foto-afdrukservice.

Probeer MyHeritage In Color™ en de Photo Enhancer nu uit!