Veel mooie reacties op DeepStory!

Veel mooie reacties op DeepStory!

We hebben onlangs de baanbrekende functie DeepStory uitgebracht die het vertellen van familieverhalen naar een hoger niveau tilt, zodat u foto’s van uw voorouders kunt laten spreken en hun verhalen kunt vertellen. We hebben dit gedaan op basis van geweldige technologie die we hebben gelicentieerd van D-ID.

DeepStory is echt aangeslagen sinds de release en laat zien hoe leuk en meeslepend het vertellen van familieverhalen kan zijn. In de eerste twee weken sinds de lancering zijn er meer dan 270.000 DeepStories gemaakt door MyHeritage-gebruikers. Mensen zijn dol op deze nieuwe functie en vertellen overal hoe ongelooflijk het is om te zien hoe voorouders en historische figuren hun eigen verhalen vertellen!

Als u het zelf nog niet geprobeerd hebt, ga direct aan de slag! Laat uw voorouders spreken met DeepStory.

Hieronder volgen een aantal van onze favoriete reacties en testimonials die gebruikers op social media hebben gepost.

Facebook:

Jennifer Hanna schreef ons hoe ze de nieuwe functie graag gebruikt:

“Als toegewijd genealoog en familiehistoricus, vond ik alle MyHeritage-fototools ongelooflijk (dwz inkleuren, verbeteren en animeren), maar deze nieuwste aanwinst DeepStory is van een compleet ander niveau. Ik was zo onder de indruk van hoe gemakkelijk het te gebruiken is. De kwaliteit overtreft mijn stoutste verwachtingen en de manier waarop de audio perfect synchroniseert met de foto van mijn voorouders… het is zo levensecht! Ze vertelt ons echt haar verhaal!”

 

Twitter:

Marie Antoinette is in het bijzonder een dankbaar onderwerp voor DeepStory:

Blogs:

Larry Jones van DNA Family Trees merkt in zijn korte instructievideo op hoe cool DeepStory is en hoe hij nog nooit zoiets heeft gezien. “Hier ga je van ondersteboven zijn!” Hij vervolgt: “Dit is emotioneel, het is verbazingwekkend. Deep Nostalgia™ was cool. Dit, mijn familieverhaal horen, en met haar lippen, het geloofwaardig maken… Als dit niet aanzet om een ​​abonnement te nemen… Een pluim voor iedereen daar. Ik dacht niet dat de populariteit van Deep Nostalgia™ overtroffen kon worden, maar dat kon wel!”

Leland Meitzler van Genealogy Blog riep uit: “Ik heb vandaag meer plezier gehad dan in jaren. MyHeritage, die de afgelopen tijd pionierde met zoveel foto-innovaties, heeft zojuist een nieuwe functie uitgebracht waarmee uw voorouder kan praten (met een foto – niet vanuit het graf)! En ik dacht dat Deep Nostalgia™ reeds alles was.”

Nadat hij DeepStory voor het eerst had uitgeprobeerd, was Randy Seaver van GeneaMusings tot tranen toe geroerd! “Mijn eerste reactie toen ik dit zag, waren tranen van vreugde – en daarna dankbaarheid voor het leven van mijn moeder. Er zit nog veel meer in haar verhaal en ik zal meer DeepStory-video’s maken van haar leven, het leven van mijn vader en het leven van elk van mijn grootouders. Waarschijnlijk ook van de grootouders van mijn moeder.’ We kunnen niet wachten om je toekomstige DeepStories te zien, Randy!

Roberta Estes van DNA Explained probeerde DeepStory zelf uit. Ze heeft goede hoop dat DeepStory haar familieleden zal aanmoedigen om foto’s van voorouders te uploaden die ze nog niet eerder heeft gezien, en DeepStory is een geweldige stimulans om precies dat te doen.

The Genealogy Guys creëerden hun eerste DeepStory en merkten hoe gemakkelijk het is om te gebruiken: “Het is heel gebruiksvriendelijk en produceert een interessante biografische video.”

Media:

Onder de tientallen recensies werd DeepStory ook op CNET besproken: “… Je kunt oma zien vertellen over waar ze is geboren en hoe ze opa heeft ontmoet, en begeleidende foto’s van hun bruiloft, huis en kinderen zien terwijl ze spreekt.”

DeepStory werd ook belicht in TechCrunch: “”Met de lancering van DeepStory brengt MyHeritage de nieuwste AI-technologie van D-ID rechtstreeks naar de consument.”

In Make Use of vertelt Alvin Wanjala over de grootse elementen in de DeepStory-functie van MyHeritage, in de technische prestatie achter de functie.

We zijn ontroerd en geïnspireerd door alle mooie DeepStories en geweldige feedback die u met ons hebt gedeeld – blijf dit vooral delen!

En voor degenen onder u die nog niet hebben kennisgemaakt met deze verbluffende functie, ga naar myheritage.nl/deepstory en probeer het uit.

Inspirerende voorbeelden:

Oprichter en CEO van MyHeritage, Gilad Japhet, deelde een fascinerende DeepStory van zijn grootvader van vaderskant, Chaim Japhet (zie de eerste opmerking voor deel 2):

In dit DeepStory-voorbeeld laat genealoog Annette Diane Kapple haar voorouder Nancy Melvin Hicks zichzelf voorstellen en een brief voorlezen die haar zoon schreef vanaf het slagveld van de Amerikaanse burgeroorlog:

Genealoog Miles Meer maakte een DeepStory over zijn overgrootvader en zijn vuile handelspraktijken tijdens het verbod in de Verenigde Staten:

John Reid van Canada’s Anglo-Celtic Connections liet zijn voorvader Braham Cohen het verhaal van het leven van zijn broer Edward vertellen, vanuit zijn perspectief.

MyHeritage gebruiker Matthew Kerns van de Wild West Facebook groep maakte een geweldige DeepStory over het leven van Jack John Baker Omohundro uit Texas (1846 –1880), beter bekend als “Texas Jack”. Texas Jack was een Amerikaanse grensverkenner, acteur en cowboy.

Deel uw DeepStory en win!

We vonden het geweldig om een aantal DeepStories te zien die onze gebruikers hebben gemaakt en gedeeld. Zo leuk dat we een wedstrijd lanceren om een ​​gratis MyHeritage Compleet abonnement en 3 MyHeritage DNA kits te winnen! Maak eenvoudig een DeepStory en deel deze via uw favoriete social media-kanaal (of e-mail) om kans te maken.

Zo doet u mee:

  • Maak een DeepStory over een van uw voorouders – het is gemakkelijk en leuk! Klik hier voor meer informatie en tips voor het maken van een geweldige DeepStory.
  • Deel uw DeepStory op Twitter, Facebook, Instagram, of TikTok
  • Tag MyHeritage (@myheritageNL) en gebruik de hashtag #mydeepstory in de beschrijving. Ook kunt u ons een link naar uw DeepStory e-mailen via E: stories@myheritage.com

Veel geluk! We kunnen niet wachten om uw voorouders hun verhalen te zien vertellen.