Gratis toegang tot overlijdensrecords voor Halloween en Allerheiligen

Gratis toegang tot overlijdensrecords voor Halloween en Allerheiligen

MyHeritage nodigt u uit om onderzoek te doen naar uw overleden voorouders ter ere van Halloween en Allerheiligen: we bieden slechts één week gratis toegang tot al onze overlijdensakten, van 26 oktober tot 3 november 2022!

Nu overlijdensaktes doorzoeken op MyHeritage

De records in deze categorie omvatten gegevens over overlijdens, begrafenissen en begraafplaatsen, evenals overlijdensberichten. Deze records zijn cruciale informatiebronnen voor familieonderzoekers. Overlijdensakten worden doorgaans binnen enkele dagen na een overlijden afgegeven en kunnen veel details over iemands leven bevatten, zoals de leeftijd bij overlijden, de geboorteplaats, de namen en afkomst van de ouders en de doodsoorzaak. De naam van de persoon die deze gegevens heeft verstrekt, kan ook worden vermeld, en dit kan ook een belangrijke aanwijzing zijn die u kan helpen nieuwe familieleden te vinden.

Begrafenis- en begraafplaatsgegevens kunnen overlijdensakten aanvullen en extra informatie bieden, terwijl overlijdensberichten rijke details kunnen geven over het leven van de persoon: hun interesses, beroep, passies en connecties in de gemeenschap.

Sinds begin oktober vorig jaar hebben we het verbazingwekkende aantal van 224 miljoen records toegevoegd aan een toch al enorme verzameling overlijdensakten, begrafenisregisters, begraafplaatsen en overlijdensberichten, wat het totaal op 810.792.208 records brengt. In die tijd werden meer dan 80 collecties toegevoegd of bijgewerkt, waaronder enorme collecties uit de Verenigde Staten, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en vele andere plaatsen. Dus zelfs als u in het verleden in de collectie overlijdensakten van MyHeritage hebt gezocht, is de kans groot dat u iets nieuws vindt over uw familiegeschiedenis.

Mis deze kans niet!

Nu overlijdensaktes doorzoeken op MyHeritage