Stuur uw stamboomdiagram toe en win € 150 om vrij te besteden aan stamboomposters

Stuur uw stamboomdiagram toe en win € 150 om vrij te besteden aan stamboomposters

Doe mee met onze Diagram Wedstijd en win een waardebon voor een stamboomdiagram t.w.v. € 150. Stuur uw stamboomdiagram ontwerp in en doe mee!

Vorige week hebben wij een set van nieuwe diagramstijlen uitgebracht. Dit is nu al een succes te noemen, daar duizenden mensen al een nieuwe diagram hebben aangemaakt. Wij zijn erg benieuwd naar uw ontwerp en vragen u uw ontwerp in te sturen. Wij zullen dan een onze lezers dan vragen te stemmen op het beste ontwerp.

 

Lees verder hoe u kunt meedoen:

1. Maak een diagram aan
Ga naar uw familiesite en maak een diagram aan van maximaal 20 personen. Daar wij gesteld zijn op uw privacy raden wij u aan rekening te houden met data van levende personen. Wij kunnen de data voor u onherkenbaar maken en bieden u daarnaast de mogelijkheid aan om zelfs een diagram te maken van een bekenheid of een fictieve familie. Het gaat uiteindelijk om het ontwerp van de diagram, dus wees creatief!

2. Stuur uw diagram op
Sla uw diagram op als PDF en stuurt het naar ons toe via denie@myheritage.com. U kunt dit tot en met uiterlijk zondag 13 december as. doen. Wij vormen een top 10 van de mooiste ontwerpen en zullen deze 14 december publiceren op onze blogs, waarbij mensen hun stem kunnen uitbrengen.

3. Breng uw stem uit!
Bezoekers kunnen tot en met 19 december as. hun stem uitbrengen. U kunt slechts één stem uitbrengen, maar u mag anderen stimuleren ook te stemmen. De eerste en tweede plaats zullen op 20 december as. bekend gemaakt worden.

De Prijzen:
1e plaats – Een waardebon t.w.v. € 150
, te besteden aan een stamboomdiagram. Dit bedraagt is inclusief alle bijkomende kosten. Met deze waardebon kunt u bijvoorbeeld verschillende posters of canvas prints bestellen en naar iedereen over de hele wereld laten bezorgen. U kunt dus een poster bestellen voor uw kleindochter in Australia en uw broer in Amerika en er 4 op uw eigen adres laten bezorgen om aan uw familie in Nederland te geven.

2e plaats – Een waardebon t.w.v. € 50 tevens te besteden aan een stamboomdiagram. Dit bedrag bedraagt eveneens alle bijkomende kosten als verzendkosten.

Maak er nu één gratis aan en doe mee. Win een prachtig geschenk voor de feestdagen.

Wilt u meer informatie over het toevoegen van een achtergrondplaatje bij uw stamboomdiagram, lees onderstaande stappen dan eens goed door:

a) Ga naar uw familiesite op MyHeritage.com en klik op ‘Stamboom’.

b) Vervolgens kiest u ‘Diagrammen en Boeken’ en gaat u naar ‘Geavanceerde Instellingen’

c) Ga naar ‘Achtergrond’ en selecteer ‘Foto vanaf URL’. Hier kunt u de URL invoeren van het plaatje welke u wilt gebruiken.
*Als u een foto uit uw foto-album wilt gebruiken, klikt u rechts op die foto, gaat naar ‘Eigenschappen’ en kopieert de URL vandaar uit.

d) Plak nu de URL in de balk. Het ziet er dan uit als volgt:

e) U kunt de achtergrond passend maken of niet. Neem de tijd om alle nieuwe opties te leren kennen er kan weinig fout gaan.

Als u klaar bent klikt u op ‘Genereer Diagram’ en uw diagram is klaar voor verzending.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben neemt u gerust contact op met support@myheritage.com.
Succes!

Opmerkingen

Het e-mailadres wordt privé gehouden en wordt niet weergegeven.

  • Denie

    december 9, 2010

    Blijf uw diagrammen insturen!

    Voor de duidelijkheid, het gaat om het ontwerp, het gebruik van lijsten, kaders, lettertypen, foto’s en gehele stijl. Wij zullen niet beoordelen of de data kloppen.

  • Denie

    december 15, 2010

    UPDATE:
    U kunt diagrammen insturen t/m morgen (16/12.2010)