9 redenen om ons tijdens MyHeritage LIVE in Oslo te bezoeken!

Nog zes weken tot de opening van onze allereerste gebruikersconferentie:  MyHeritage LIVE. De conferentie vindt van 2 tot en met 4 november 2018 in Oslo plaats en is toegankelijk voor iedereen die meer over MyHeritage wil weten.

Onze vroegboekkorting geldt tot 24 september 2018, dus u hebt nog een paar dagen om daarvan te profiteren!

Meld u nu aan!

Hieronder vindt u nog negen andere goede redenen om ons in Oslo te bezoeken.

1) We hebben een boeiend programma opgesteld, met lezingen van MyHeritage-medewerkers en wereldberoemde experts op het gebied van genealogie en DNA. Lees hier meer over onze sprekers. Geoff Rasmussen is één van onze sprekers. Hij licht hier een tipje van de sluier op:

2) Maak van de gelegenheid gebruik om uw Noorse erfgoed te verkennen. Bezoek tijdens MyHeritage LIVE de stands van Slekt og Data / The Genealogy Society of Norway, Norsk Slektshistorisk Forening / The Norwegian Genealogical Society, en Genit AS.  Of bezoek de leeszalen van het Nationaal Archief Noorwegen in de stad. Het Nationaal Archief Noorwegen bestaat uit de nationale archieven in Oslo en acht regionale staatsarchieven in het hele land.

3) Maak een uitstapje in de natuur en wandel door de Noorse wouden rondom Oslo.
Forests - MyHeritage LIVE Oslo

4) Oslo heeft een bruisend cultureel leven. U kunt er veel interessante museums bezoeken. Ook de muziekscene in Oslo behoort tot de opwindendste in Europa. Als u voor de conferentie in Oslo bent, moet u vooral het muziekfestival Oslo World niet missen. Dat vindt gelijktijdig plaats.

5) Bewonder de bezienswaardige moderne architectuur, overal in de stad.

Modern architecture - MyHeritage LIVE Oslo

6) Profiteer van de goedkope vluchten en overnachtingen in het laagseizoen. De conferentie vindt plaats in het Radisson Blu Scandinavia Hotel in Oslo. Het hotel ligt in het centrum van Oslo, vlakbij het koninklijk paleis met zijn prachtige tuinen.

7) Proef de Scandinavische keuken. Het aanbod van levendige restaurants, cafés en bars is enorm. Denk bijvoorbeeld aan het fenomenale driesterrenrestaurant Maaemo, waar alleen Noorse ingrediënten worden gebruikt!

Nordic Cuisine - MyHeritage LIVE Oslo

8) Hoor uit de mond van MyHeritage-medewerkers meer over onze toekomst en die van de bedrijfstak rond familiegeschiedenis en luister naar de keynotes van Gilad Japhet, de oprichter en CEO van MyHeritage.

Gilad Japhet - MyHeritage LIVE Oslo

9) Ontmoet medegebruikers van MyHeritage van over de hele wereld.

We verheugen ons erop om kennis met u te maken tijdens MyHeritage LIVE, van 2 tot en met 4 november 2018. Meld u vandaag nog aan om een plekje te reserveren!