Waarom zijn DNA-kits zo’n populair geschenk tijdens de feestdagen?

Waarom zijn DNA-kits zo’n populair geschenk tijdens de feestdagen?

DNA-kits voor thuisgebruik zijn in de afgelopen jaren een van de best verkochte producten op Amazon geweest.

Waarom kiezen zoveel mensen ervoor om een MyHeritage DNA-kit als geschenk voor de feestdagen te kopen?

Ze brengen families samen

Wanneer u een MyHeritage DNA-kit voor een familielid koopt, doet u meer dan hen helpen te leren waar ze vandaan komen alleen. U helpt hen meer te weten te komen over de gemeenschappelijke geschiedenis die jullie delen en versterkt de band tussen jullie op een diepgaande manier.

Dit kan vooral zinvol zijn voor mensen die op zoek zijn naar verloren familieleden. John Cummings ontving vorig jaar een MyHeritage DNA-kit voor Kerstmis, en het bleek het geschenk van zijn leven te zijn: het leidde hem naar de familie naar wie hij al jaren op zoek was. Dit is slechts een van de talloze verhalen over hoe MyHeritage DNA lang verloren families herenigde.

Het geschenk blijft vruchten afwerpen … ook voor volgende generaties

MyHeritage DNA gaat niet alleen over het ontdekken van het verleden en het verbinden met het heden. Het gaat ook over profijt geven aan toekomstige generaties. Stel je voor dat jouw DNA-test je rechtstreeks zou kunnen verbinden met een voorouder die 50, 100, 200 jaar geleden leefde. Nu: over 50, 100 of 200 jaar is dat precies het geschenk dat je toekomstige generaties zult geven.

Bovendien biedt de MyHeritage DNA kit Gezondheid, Afkomst en Verwantschap gebruikers krachtige inzichten over hun gezondheid. Deze inzichten stellen gebruikers in staat slimmere keuzes en weloverwogen beslissingen te nemen bij het plannen van hun toekomst – en die informatie kan ook toekomstige generaties ten goede komen.

Kortom, er zijn vele redenen waarom een MyHeritage DNA-kit het perfecte cadeau is voor deze feestdagen! Klaar om de uwe aan te schaffen? Klik hier om uw DNA-kit te kopen, geprijsd als speciale aanbieding voor de feestdagen!