AI Time Machine™ gaat viral op social media!

AI Time Machine™ gaat viral op social media!

AI Time Machine™ is een innovatieve en leuke nieuwe functie waarmee je jezelf kunt transformeren in historische figuren met behulp van AI-technologie. Lees alles over deze baanbrekende technologie in onze blogpost over de aankondiging van AI Time Machine™.

Onmiddellijk na de lancering van MyHeritage’s AI Time Machine™ ging het viral. Sinds de lancering, die een aantal dagen geleden plaatsvond, zijn er talloze AI-afbeeldingen gemaakt en gebruikers zijn blij met hun resultaten. Velen hebben hun verbluffende resultaten gedeeld via social media, wat liefde, gelach en bewondering opwekte bij hun vrienden en familie.

Heeft u AI Time Machine™ al eens uitgeprobeerd? Het is heel eenvoudig te gebruiken en de resultaten zijn verbluffend. Ga naar myheritage.nl/ai-time-machine, upload verschillende foto’s van uzelf vanuit verschillende hoeken, kies de historische tijdperken die voor u interessant zijn en laat de AI Time Machine™ zijn werk doen. Binnen 30-90 minuten maakt het geweldige afbeeldingen van u alsof u leeft in de tijd van uw voorouders.

Hier zijn een aantal recente nieuwsartikelen en berichten op sociale media over de AI Time Machine™ van MyHeritage:

De Daily Mail had veel plezier tijdens het weekend en deelde hoe sommige van hun favoriete beroemdheden er in verschillende historische tijden uitzagen.

“Het team voerde foto’s in van James Corden, Piers Morgan en Drew Barrymore – en kreeg nogal hilarische resultaten. Corden ziet er goed verzorgd en klaar voor de strijd uit in zijn Vikingkleding, terwijl Morgan een echt gemene bandiet uit het Wilde Westen is.”

CNN presentator Jake Tapper stuurde een tweet naar zijn 3,2 miljoen volgers:

Sportcommentator Keith Olbermann stuurde deze tweet:

Genealoog Auntie Jen stuurde deze tweet:

Schrijver en TV producer Rebecca Rideal stuurde deze tweet:

Tech blogger Hillel Fuld stuurde deze tweet:

En nog meer resultaten:

Journalist Sarah Tuttle-Singer shared:

Beloved singer Shlomo Artzi shared:

David Lange stuurde deze tweet van zijn resultaten:

Acteur Andy Brooke stuurde deze tweet:

BBC producer Jamie McLoughlin stuurde deze tweet:

Genealogen en historici delen ook hun tijdreis-ervaringen, die vaak gepaard gingen met grappige opmerkingen. Hier zijn een paar juweeltjes waar we erg van genoten hebben:

Historica en schrijver Sarah Elizabeth Cox schreef:

Genealoog en journalist Jennifer Mendelsohn stuurde deze tweet:

Archeoloog Dr. Ulla Moilanen stuurde deze tweet:

Genealoog Jane Roberts stuurde deze tweet:

David Allen Lambert stuurde deze tweet:

Genealoog Steve Jackson stuurde deze tweet:

Amber Oldenburg stuurde deze tweet:

Janna Last stuurde deze tweet:

We hebben ook veel fans gezien op Instagram en TikTok!

Genealoog en onderwijzeres Dr. Adina from -My Family Genie deelde deze video (klik op afbeelding om af te spelen):

Creatieve tech-expert Ran Bensimon deelde:

Evie Lake deelde:

Atleet Drouker deelde:

Genealoog Daniel L deelde zijn ervaring:

@thedanielsgenealogy

@myheritage have definitely outdone themselves this time! Give a try yourself. (P.S. NOT an ad) — the style I had chosen to have that one generated was the 1950s option. What one is your favourite? #Genealogy #FamilyHistory #technology #ai #foryou #foryoupage #fyp #history #tech #techtok

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Taneya reist door de tijd met haar TikTok video:

@taneya.koonce

these AI-created time travel photos of me are wild! @myheritage’s Time Machine tool is cool!

♬ MOMENTS IN LIFE – Turreekk

Zelfs sommige merken zijn enthousiast geworden! Rebar, een smoothie-bedrijf, laat zien hoe verfrissende momenten er vroeger uitzagen!

En tot slot deelde de tv-aanbieder YES hoe de imaginaire voorouders van de realityster Maor Buzaglo eruit zagen. De post luidt: “Denk je dat er maar 7 seizoenen zijn van de Buzaglo Family realityshow? Deze afbeeldingen van de voorouders van Maor Buzaglo bewijzen het tegendeel!’

Nu is het uw beurt! Sluit aan bij de steeds groter wordende groep blije tijdreizigers en ontdek hoe u eruit zag in de tijd van uw voorouders. Bezoek vandaag nog de AI Time Machine™! Het is gratis voor een zeer beperkte tijd!