Opnieuw samen: MyHeritage breidt zijn hoofdkantoor uit met een nieuwe kantoorvleugel

Opnieuw samen: MyHeritage breidt zijn hoofdkantoor uit met een nieuwe kantoorvleugel

Bij MyHeritage kijken wij altijd vooruit naar de toekomst, waarbij wij anticiperen op de behoeften van onze gebruikers en ons voortdurend groeiende team. We zijn bijzonder trots om te kunnen melden dat we zojuist een gloednieuwe vleugel hebben geopend, ter uitbreiding van ons hoofdkantoor gevestigd in Or Yehuda, Israël. Deze uitbreiding met een totaal van 774 vierkante meter, stelt al onze teams in staat om samen te werken onder één dak, waardoor creativiteit, samenwerking en innovatie toenemen.

De wereldwijde pandemie dwong veel bedrijven om gedurende een langere periode op afstand te gaan werken en MyHeritage was daarop geen uitzondering. Toen de COVID lockdowns in 2021 ten einde liepen, kwamen de medewerkers van MyHeritage een paar dagen per week terug naar kantoor, waarbij verschillende afdelingen op wisselende dagen kwamen. In het begin was dit om het aantal medewerkers in dezelfde ruimte te beperken, zodat we ons aan de 1,5 meter maatregel konden houden. Vergeleken met voor de pandemie is MyHeritage echter gegroeid. Toen de 1,5 meter afstand regelgeving niet langer nodig was, kwamen we erachter dat de bestaande kantoorruimte niet meer voldoende was om al onze teams tegelijkertijd te kunnen huisvesten.

Met de opening van de nieuwe vleugel kan elk team op ons hoofdkantoor nu tegelijkertijd op kantoor werken. Nu kunnen we genieten van alle voordelen van het hybride werkmodel, naast de samenwerking tussen afdelingen en het hernieuwde gevoel van verbondenheid dat mogelijk is door fysiek samen te zijn.

Time-lapse video van de Nieuwe Vleugel van MyHeritage

Voor degenen die graag zien hoe dingen ontstaan, hebben we het volledige bouwproces van onze nieuwe kantoorvleugel vastgelegd in een interessante time-lapse video. Hier kunt u de transformatie van begin tot eind bekijken in deze video:

Grote opening

Onlangs hebben we de opening van onze nieuwe kantoorvleugel gevierd met het ceremonieel doorknippen van het lint. Onze Oprichter en CEO, Gilad Japhet, maakte enkele warme opmerkingen en vervulde een levenslange wens door een prachtige gouden schaar te gebruiken voor de opening.

Ribbon cutting ceremony

Ran Michnowski en Katerina Breitman, die toezicht hielden op het bouwproject voor de kantooruitbreiding en MyHeritage oprichter en CEO Gilad Japhet, knippen samen het ceremoniële lint door

De nieuwe vleugel, een uitbreiding van het bestaande hoofdkantoor van MyHeritage, is prachtig ontworpen met veel aandacht voor de behoeften en het comfort van ons team. Ook voor het ontwerp keerden we terug naar het getalenteerde team van Auerbach-Halevy Architects. Zij zijn degenen die onze prachtige kantoren hebben ontworpen, die u kunt zien in dit blogartikel uit 2016.

De nieuwe kantoorvleugel heeft kantoren voor ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam, een keukenruimte, een gemeenschappelijke lange tafel voor lunchbijeenkomsten en verschillende vergaderruimtes voor allerlei soorten samenwerking behoeften.

adellijke families van Modena, Italië

Deze stamboom werd bijgedragen aan het kantoor door onze CEO Gilad, een fervent genealoog en een liefhebber van geschiedenis. Het is een zeer zeldzame originele stamboom, met de adellijke families van Modena, Italië. Het is met de hand geschilderd in aquarel op papier, aangebracht op canvas, en dateert uit 1760.

Het MyHeritage Team geniet al van de nieuwe ruimte:

Oprecht bedankt

De succesvolle opening van onze nieuwe kantoorvleugel was niet mogelijk geweest zonder de onvermoeibare inspanningen van Katerina Breitman, Global Operations Manager; Dani Pavlovsky, Facility Manager; Adir Magal, Operations Manager; Ran Michnowski, VP Operations; de bouwploeg; en de IT-afdeling. Hun betrokkenheid en harde werk zorgden ervoor dat elk detail tot in de puntjes perfect was, van de esthetiek van de werkruimte tot het naadloos integreren van de technologie, waardoor de overgang voor iedereen soepel verliep. Bedankt aan iedereen die een rol heeft gespeeld in het verwezenlijken van deze droom.

Vooruitblikken

Naarmate wij ons in onze nieuwe ruimte nestelen, zal het MyHeritage team blijven samenwerken om te innoveren, te ontwikkelen en onze gebruikers beter dan ooit van dienst te zijn. Op nog vele jaren van succes en innovatie voor ons samen!